to si myslim ja
kazdopadne kdyz nebude skrtaci tak se piloti prizpusobi,ale jak rikam,na ukor dramaticnosti souteze.
Aleš Krátký píše:nemyslim si ze se ostatni chyti, pokud totiz neni skrataci,staci aby jsi jednou pristal o minutu drive nez ti co motorovali 40 misto 35 a jsi mimo hru ... to riziko je priliz vysoke proste.
to si myslim ja
kazdopadne kdyz nebude skrtaci tak se piloti prizpusobi,ale jak rikam,na ukor dramaticnosti souteze.
Jan Kubica píše:Jako admin to zatím nechám být. Ona ta debata okolo škrtacích startů je takový vedlejší produkt, nicméně to podle mě ukazuje (klucí, dělám ze sebe snadný cíl, ládujte), že v RCEK jsou dva problémy:
- kvalifikace o ničem nerozhoduje, soutěž začíná až ve finále
- VMR společně se správnou technikou umožňuje dostat se do finále téměř s jistotou
Aby bylo jasno, jako v každém oboru lidské činnosti je i tady úzká špička, která umí a zalétá kdykoliv a s čímkoliv, ale podle mě ten systém kvalifikace a finále v podstatě brání tomu, aby se prosadil, třeba i jednou a jen díky klice, i někdo z průměru. Ve výsledkovkách jsou nahoře pořád stejná jména a na mě to dělá dojem, že špička si ty 4 lety "nějak odhází a napadá", průměr ví, že na finále nemá, tak se ani moc nevzrušuje, se zájmem se podívá na špičku ve finále a potom jede domů a příště už se na to vykašle.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník