× Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

file RCEV Letní výškoměry

Více
23. kvě 2016 07:32 #16846 od Kamil Kičmer
Dobrý den všem.
Dovolte mi vás pozvat na druhý ročník Letních výškoměrů, tentokrát na letišti v Trnávce.
Článek z minulé soutěže zde... www.stoupak.cz/17-souteze/reportaze/134-...ry-na-letisti-nikoho
Aleše prosím o otevření přihlášek.
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
24. kvě 2016 18:17 #16854 od Aleš Krátký

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
19. čen 2016 11:23 #16978 od Kamil Kičmer
Odpověděl Kamil Kičmer pro téma RCEV Letní výškoměry
Dobrý den.
Dovolte mi poděkovat všem za pohodový a bezproblémový průběh soutěže.
Dodatečně bych chtěl poděkovat klubu LMK Polanka za zapůjčení zvukové aparatury pro nazvučení soutěže, konkrétní zásluhu má Radim Barč.
Fotky jsou zde: lmkikarus.rajce.idnes.cz/
Výsledky jsou zde: stoupak.cz/vysledky-upload/RCEV%20-%20%2...y%20(18.6.2016).html

Více
19. čen 2016 15:45 #16979 od Aleš Krátký

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
19. čen 2016 19:34 #16980 od Petr Koláska
Odpověděl Petr Koláska pro téma RCEV Letní výškoměry
:cheer: No jo, přiznávám, že trefovat Radka uchem křídla do ramene nemá efektivní eliminační účinek. Příště budeme muset použít těžší letadlo a lépe mířit ostřejšími a průbojnějšími částmi stroje, když už si teda nedal hned při příjezdu říct, že je skutečně špatně a ta soutěž na kterou jede se lítá o 15 kilometrů vedle :lol: Samozřejmě sranda, ještě jednou se Radku omlouvám za ten zpackaný rozpočet zatáčky na přistání, který vedl k inzultaci. Tohle se mi za ty roky létání povedlo poprvé :whistle:

Jinak pěkná a pohodová soutěž, díky Kamilovi a celému organizačnímu týmu Ikarusu. Papírové kapesníčky na efektivní smutnění, které byly krom jiného obsahem tašek s cenami pro nemedailové pozice, mě skutečně pobavily ;) :P Ostatní ceny velmi mile potěšily.

Více
19. čen 2016 21:18 - 19. čen 2016 21:22 #16982 od Radek Novotny
Odpověděl Radek Novotny pro téma RCEV Letní výškoměry
No ještě že to byl ten tvůj RCEV lehouš, protože s tím tvým F5Jčkem by asi vyhrálo to tvé éro, no ale fakt tu nechci dávat návod, jak se mne na dobro zbavít :)

Soutěž byla moc fajn, termika chodila s větrem dost rychle, a při každém letu jsem se snažil vybavit si ty dravce u dálnice, jak v tom umí pěkně chodit. A když to dají oni, tak to přeci musíme dát i my, né?

Díky pořadatelům za fajn klubové prostředí, a i za velice užitečné (a taky vtipné) ceny. Pomalu už se dobírám k tomu, v jakém pořadí je po 'výkonu' budu používat. Zatím to vidím nejdříve na papír, pak vteřiňák a pětiminuťák, zástřik aktivátorem, a nakonec aplikuju hojivý zásyp mikrobalonem B)
Přílohy:
Poslední změna: 19. čen 2016 21:22 uživatelem Radek Novotny.

Více
20. čen 2016 05:08 #16983 od Kamil Kičmer
Odpověděl Kamil Kičmer pro téma RCEV Letní výškoměry
Jen si nespleť pořadí... ;)
Pro doplnění těm co to neznají, prášek slouží přímo ke vteřiňáku jako náhrada aktiváturu při vyplňování větších mezer.
Nalije se lepidlo a zasipe práškem. ( ideální pro kotvení bovdenů ).
Žluto černá čepička je náhradní vršek k vteřiňáku, jen pozor na regulaci množství, musí se vyzkoušet....
Doufám, že kapesníčky a toaleťák pobavil všechny, a nikdo to nevzal osobně....

Více
24. čen 2016 21:39 #17010 od Radek Novotny
A tady taky ještě pár památečních:

montymodel.rajce.idnes.cz/F5J-100_RCEV_2016-06-18_Trnavka/

Přilep Aleši ten odkaz pls taky dolu pod svůj článek, ať to naše vnoučata jednou pak líp najdou :-) díky!

Více
26. čen 2016 16:21 #17016 od Aleš Krátký

Více
27. čen 2016 16:28 #17036 od Radek Novotny
Teda Radime, ty mě v tom svém článku moc přechvaluješ... Já myslím, že jsem se v podbeskydí akorát dobře vyspal, a éro mi zrovna lítalo jak utržený ze řetězu :-) A příště už dostanu náklad zase od vás! Jinak to o konci srpna beru, a na 90% si to zařídím B)

Vygenerováno za 0.407 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám