SAEM - systém pro celkovou evidenci soutěží

Kategorie: Ostatní Zveřejněno: neděle 5. březen 2023 21:32 Napsal Aleš Krátký

Vážení přátelé, modeláři, soutěžící...

Rádi by jsme vám, jménem našeho celého SORG AIR týmu, představili zcela nový / vylepšený systém pro evidenci soutěží, registrací, přihlášek a tím vám ulehčili, ten náš soutěžní, život s letadly.

Víme, že dělat soutěže pro ostatní modeláře je často časově náročné a kolikrát komplikované, a rádi by jsme, kdyby vám náš systém práci ulehčil. Proto jsme jej také tvořili, a spolu s programem SORG AIR by, nejen vám, ale i soutěžícím poskytnout maximální možnou míru pohodlí při organizaci soutěže nebo samotném soutěžení.

Na druhou stranu i soutěžící by si určitě rádi ulehčili ty administrativní záležitosti aby se naplno mohli soustředit na ladění strojů, taktiky, nebo hromadě tréningu. I pro ně je zde samozřejmě náš systém a věříme, že si jej velmi oblíbí a bude jim velkým pomocníkem!

Kalendář (resp celý systém) naleznete na adrese http://kalendar.sorgair.com/ nebo zde na Stoupáku v menu nahoře : Soutěže / Kalendář soutěží

Zobrazeno: 1347

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám