× Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

file Kalendář soutěží 2015

Více
13. led 2015 17:19 #14260 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma Kalendář soutěží 2015
S repre je to prozatím jednoduché - mezinárodní soutěž je to, co je v kalendáři FAI, viz www.fai.org/ciam-events/ciam-events-calendar-and-results (tam vybrat modely-F5-F5J-2015).

Hořice tady jako snad jediná "okolní" akce Intertour nejsou, tak budou nejspíš brány jako domácí soutěž - přesně jak psal Petr Dušek.
Jediný nejasný bod z akcí, kde se dá čekat větší účast našich modelářů, je asi rakouský Oberpullendorf, který v kalendáři FAI nějak nevidím, přitom je ale počítán do Eurotour, která se obecně na FAI váže daleko víc než Intertour. Tohle se ještě bude zkoumat, podle mě to je chyba v kalendáři FAI.

Jinak bych to zatím moc nekomentoval, není zcela jisté, zda vůbec bude v roce 2016 už repre družstvo potřeba, taky uvidíme, jaké budou účasti na domácích akcích atd. Ale pokud by nějaká akce v roce 2016 "hrozila", tak by skutečně nominace měla proběhnout podle zveřejněných (a na SMČR oficiálně schválených) kritérií. K nějakým změnám by se musel objevit nějaký skutečně zásadní důvod - pořádek musí být :-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
19. dub 2015 12:05 #14701 od Aleš Krátký
Tak jsem projel kalendář a opravil jsem termíny mezinárodních akcí, které byly v kalendáři blbě

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.196 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám