× Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

file 2016 Finální žebříček RCEV

Více
27. pro 2016 14:29 - 27. pro 2016 16:06 #17758 od Radek Novotny
Posílám zde k nahlédnutí konečný žebřík RCEV za sezónu 2016.

Prosím vás všechny také o případnou kontrolu a připomínky, do konce roku. Pozdější připomínky už nebudu moci akceptovat a zpracovat.
Po mé detailní kontrole všech soutěží snad nebude žádná další korekce už potřeba :)

U jmen s šikmým písmem jsem již udělal opravy skóre s ohledem na nesprávně zapsané bonusové body za umístění v soutěži.

Potvrďte mi také prosím někdo u Miloše Soukupa, a Vladimíra Hložka, zda to jsou opravdu žáci. V přihlášce a výsledovce jako žáci vedeni jsou. Díky.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

Přílohy:
Poslední změna: 27. pro 2016 16:06 uživatelem Radek Novotny.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
27. pro 2016 20:45 #17759 od Bohuslav Reichard
Vladimír Hložek je můj vrstevník a přítel. Myslím si , že spíš patří mezi 70sát a starší.

Více
27. pro 2016 21:21 - 27. pro 2016 21:22 #17760 od Radek Novotny
Díky Bohouši, už si to opravuji. Co si tak pamatuji, tak u Miloše Soukupa by to měl být stejný případ :-) Holt si to chlapi při přihlašování na stoupáku asi nějak prohodili.
Poslední změna: 27. pro 2016 21:22 uživatelem Radek Novotny.

Více
28. pro 2016 11:24 #17761 od Petr Dušek
Pokud pořadatel ručně dopisuje do SORGu nového soutěžícího, implicitně se tam vyplní věková kategorie žák. Myslím že asi tak to vzniklo. Spíš je to námět pro Aleše aby v novém SORGu byla jako implicitní varianta "senior", přeci jen je nás bohužel většina B) .

Více
30. pro 2016 18:09 #17768 od Rudolf Rada
Miloš je opravdu poněkud odrostlejší žák. Je to tak jak píše Petr, dopisoval jsem ho ručně a bohužel jsem si nevšiml. Omluva trenérovi.

"létat je tak snadné....ale padat je snažší"

Více
02. led 2017 12:07 #17787 od Radek Novotny
Díky všem za připomínky, vše bylo zapracováno do konečné verze žebříčku RCEV 2016.

Zde je k nahlédnutí konečná verze tak, jak je posílána na SMČR, tedy věkové kategorie odděleně. Zároveň dle pokynů ze svazu jsou v žebříčku uvedeni jen ti piloti, kteří se zúčastnili minimálně 3 soutěží RCEV v sezóně 2016.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

Přílohy:

Vygenerováno za 0.286 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám