no teoreticky staci dat ulozit,ale asi byly nejake vypadky ve stahovani a proto to nebylo cele.
btw. proc ho stahujes cely ? pokud mas nejakou starsi verzi,ta se stahuje sama automaticky.
Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
Ahoj podařilo se, stahoval jsem ho celý, do nového notebooku, v loňském roce jsem noťas měl půjčený. Zajímavé je že na starém stolním PC na XPčkách jsem to stáhnul bez jakýchkoliv zádrhelů.
Nakonec sem to rozlousknul, problémy mi dělal prográmek na rozbalení rar.
Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
soucasna verze ne, ale na novy rok bude (defacto uz je) nova verze ktera ma vystup na LCD hodiny a nove snad i na "bodetove" hodiny (neboli nesvitive, hardwarove)
Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.