file U Leoše

Více
10. čen 2012 11:44 #7413 od Vladimír Čermák
U Leoše vytvořil uživatel Vladimír Čermák
Ve středu 6.6. se děly věci. :o
Ráno mrzlo, Venuše přecházela přes Slunce a já jsem navštívil Leoše.
Na soutěži ve Branné mě Leoš pozval k sobě domů a na prohlídku jeho oblíbeného letiště. Den předem mi volal že to vypadá na zítřek letově, tak jsem po práci sbalil manželku a psa a jeli jsme. Mám to k Leošovi něco přes třicet km. Po prohlídce jeho dílny ještě manželka zkolaudovala novou kuchyni a jelo se na letiště.
Kousek za Bydžovem mají tamní modeláři k dispozici takovou malou Ruzyni. Jedná se o širokou betonovou startovací plochu pro Čmeláky. Jak Leoš říká, skoro každý den zde relaxuje, případně trénuje se svými eroplány. Podle jeho stoupajících výkonů na soutěřích RCEJ a RCEK mu to věřím. V poslední době mám totiž dojem, že Leoš začal vidět stoupáky. :D
Letiště je hojně využíváno, již při příjezdu tam probíhala příprava k záletu nového dolnoplošníku na 20 ccm motor a po nás se objevil ještě další modelář. Škoda že k večeru začalo pršet, nedostalo se na ukázku všech Leošových letounů. Jeho L39 Albatros a Messerchmit však létaly skvěle.
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
10. čen 2012 19:44 #7415 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma U Leoše
pěkné, pěkné :)

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.199 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám