file Článek o F5J...

Více
18. lis 2011 17:08 #6025 od Palo Lišhák
Odpověděl Palo Lišhák pro téma Článek o F5J...

Tomas Hruby napsal: Já sám za sebe mohu říct, že určitě příští rok poletím minimálně dva samostatné závody F5J na Slovensku (plus třetí "kombinovaný" v Holíči před EC), pokud by ale bylo něco lokalitou a termínem zajímavé i v Neměcku či Rakousku, tak se určitě nebudu vázat jen na jeden seriál.

... a pokiaľ akýkoľvek český usporiadateľ F5J prihlási svoju súťaž do F5J Inter Tour, môžeš si urobiť štvrtý výsledok a dostať sa do "TOP 12 F5J 2012". Vo veľkom finále - ako sa zdá - bude pekne veselo ;) Už dnes je potvrdená účasť zatiaľ štyroch národných šampiónov zo súťaží F5J 2011... A to som ešte nespomenul pilotov zo SR, ČR a HU ;)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
24. lis 2011 12:16 #6078 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma Článek o F5J...
Pro info - domluvil jsem se V. Jankem a poněkud upravený článek by měl vyjít snad už v RCM 12/2011. Pro návštěvníky stoupáku čtoucí i RCM to je zpráva spíš špatná - v časopise uvidíte něco, co už jste z převážné části jednou četli, nicméně mi to snad kvůli "popularizačnímu dopadu" odpustíte ;)

Více
07. pro 2011 12:39 #6154 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma Článek o F5J...

Tomas Hruby napsal: Pro info - domluvil jsem se V. Jankem a poněkud upravený článek by měl vyjít snad už v RCM 12/2011. Pro návštěvníky stoupáku čtoucí i RCM to je zpráva spíš špatná - v časopise uvidíte něco, co už jste z převážné části jednou četli, nicméně mi to snad kvůli "popularizačnímu dopadu" odpustíte ;)

Tak tady je to potvrzeno: http://www.rcmodely.cz/RCM_12_11_clanek10.htm .
Poznámka k té fotce - nebuduju si žádný kult, je to ilustrace možného modelu pro tuto kategorii (patří to k odstaveci, který u mě na blogu nebyl, doplněno na přání redakce), v celém článku to snad nebude tak tlouct do očí, jako u toho "výcucu" na web. Tedy aspoň doufám, zatím jsem to neviděl :?: :lol:

Vygenerováno za 0.227 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám