× Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

file F5J LMK Polanka

Více
28. dub 2016 17:41 #16686 od Aleš Krátký
F5J LMK Polanka vytvořil uživatel Aleš Krátký

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
04. kvě 2016 17:20 #16749 od Radim Barč
Odpověděl Radim Barč pro téma F5J LMK Polanka
Zdravím kolegové!
Chci vás informovat o naší soutěži F5J. Jak jste si jistě všimli, počet soutěžících je omezen na 30. To je maximum které naše plocha (100x40m) s odřenýma ušima pojme.
Zkouším dohodnout pronájem větší plochy která je od naší vzdálená 500m, příjezdová cesta je stejná. Pokud se to povede, otevřeme znovu možnost přihlašování. Děláme proto maximum, zájem o soutěžení nás velmi potěšil, ale pokud se nepovede, tak budeme tentokrát muset zkusit velké divadlo na malém jevišti!
S přátelským pozdravem R. Barč

Více
05. kvě 2016 07:22 #16756 od Alois Hrabáček
Odpověděl Alois Hrabáček pro téma F5J LMK Polanka
Zdravím Radime.
Rozměrově je plocha dostatečná. Doufám, že se bude létat na 5 skupin v jednom kole a ne takový blázinec jako ve Staré Pace. Klidně 5x po sedmi. Na závody se jedu také rekreovat!!!!

Více
05. kvě 2016 08:15 #16757 od Radim Barč
Ahoj,
tak nějak to bude. Šest startovišť vejde na pohodu, zkoušel jsem i sedm, ale to už je natěsnáno až příliš a mám obavy o bezpečnost. Určitě čtyři nebo pět skupin v kole, ať se neuběháme.
Ale třeba nám vyjdou vstříc s pronájmem a bude vše v klidu. Nechceme na naší první F5J soutěži zklamat.
RB

Více
05. kvě 2016 09:45 #16759 od Radek Novotny
Odpověděl Radek Novotny pro téma F5J LMK Polanka
Ahoj Radime, V propozicích na tuto soutěž máš jako podmínku účasti uvedeno:

'Podmínky účasti: členství ve SMČR (známka 2016)'

Jelikož je přihlášený i Marko Gala, asi by to chtělo dát do pořádku, aby případná účast zahraničních pilotů byla v souladu s propozicemi...

Více
05. kvě 2016 10:55 #16761 od Radim Barč
No, jelikož s účastí Marka nebyl problém v Hořicích (stejné znění), loni v Dubu (stejné znění), neočekával jsem ho ani u nás. Marko je samozřejmě vítán!!!

Více
05. kvě 2016 11:56 #16763 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma F5J LMK Polanka
Pro pořádek - ono je to v obecné části sportovního řádu, Marko létá legálně jako člen zahraničního oficiální organizace (jsem líný hledat citaci, ale smysl je takto).
Jde jen o to, že pořadatel může v propozicích účast zahraničních účastníků výslovně zakázat a ta formulace v propozicích takto vyznívá (jen SMČR). Je to přirozeně prkotina a že Marka vyhazovat nebudete by ani nikdo nečekal, spíš bych to bral jako doporučení pro příště, víc to nemá cenu diskutovat :-)

Více
05. kvě 2016 12:04 #16764 od Petr Dušek
Odpověděl Petr Dušek pro téma F5J LMK Polanka
S Tomášem jsem to před časem řešil, tady je ten odstavec ze SŘ:

2.6. Veřejné soutěže
Jsou to ostatní soutěže zveřejněné v Kalendáři soutěží leteckých modelářů SMČR. Soutěží se podle Sportovní řádu České republiky, nebo podle Sportovního řádu FAI s případnými povolenými odchylkami od pravidel FAI.
Přístup zahraničních účastníků může být omezen, nebo zcela vyloučen propozicemi soutěže. V případě účasti zahraničních závodníků musí mít platný průkaz jejich domácí modelářské organizace.

Tu větu v propozicích beru jako ustanovení toho, že přístup mají pouze organizovaní modeláři, nikoliv široká veřejnost. Asi by bylo dobré tam doplnit zmínku o zahraničních účastnících, ale taky by tam mohla být řada dalších bodů a nikoho nebaví číst zbytečně podrobné propozice na dvě stránky, nebo i delší... :)

Více
05. kvě 2016 14:06 #16765 od Radek Novotny
Odpověděl Radek Novotny pro téma F5J LMK Polanka

Radim Barč napsal: ... Marko je samozřejmě vítán!!!

Samozřejmě jsem to nechápal tak, že by jste se ho báli, aby vás všechny nevyčadil ;) Jen jsem si všimnul té striktní zavádějící formulace v propozicích...

Více
05. kvě 2016 22:05 #16768 od Mirek Kotula
Odpověděl Mirek Kotula pro téma F5J LMK Polanka
Jak to má zahraniční účastník na soutěži pořádané SMČR s pojištěním, vztahuje se na něj svazové pojištění, nebo musí mít pojištění extra svoje?

Vygenerováno za 0.335 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám