× Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

file RCEV Dino 1

Více
28. dub 2016 17:43 - 19. kvě 2016 06:24 #16687 od Aleš Krátký
RCEV Dino 1 vytvořil uživatel Aleš Krátký
Přihlášky otevřeny
registrace.stoupak.cz/soutez/430

Soubor přílohy:

Název souboru: dino12016.pdf
Velikost souboru:189 kB

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
Přílohy:
Poslední změna: 19. kvě 2016 06:24 uživatelem Aleš Krátký.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
09. kvě 2016 18:34 - 09. kvě 2016 18:35 #16807 od Radek Novotny
Odpověděl Radek Novotny pro téma RCEV Dino 1
Už máme pěkně velikej 2.5 metrovej absťák, tak vás s Rendou navštívíme na Dinoletišti ;) pokud teda nebude mít zaracha kvůli nějakýmu průšvihu ve škole :unsure:
Poslední změna: 09. kvě 2016 18:35 uživatelem Radek Novotny.

Více
09. kvě 2016 18:43 #16808 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma RCEV Dino 1
už jsem právě čuměl do emailu co se mi tam objevilo :-D
tož si tam poměříme ptáky !

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
22. kvě 2016 14:33 #16843 od Petr Koláska
Odpověděl Petr Koláska pro téma RCEV Dino 1
Výsledky ZDE

Více
22. kvě 2016 17:26 #16844 od Aleš Krátký
Lítat nízko není vše :) průmerně o 40 metrů než druhý nejlepší a stejně prd :-D
hold budu muset ještě trénovat... jinak článek sepíšu.

Více
23. kvě 2016 09:55 #16847 od Petr Koláska
No jo, jak se jeden den namlsáš výšek z F5J, tak se pak druhej blbě lítá do 120 m :lol: I když někteří se dokáží přepínat do jiné kategorie neuvěřitelně rychle, že, trenére? :)

Více
23. kvě 2016 16:04 - 23. kvě 2016 16:46 #16850 od Radek Novotny
Odpověděl Radek Novotny pro téma RCEV Dino 1
Noooo, já jsem se přepnul docela v pohodě, já jsem si totiž šel ještě v sobotu večer u Klimkovic poštelovat těžiště u své nové Tilie, a tak jsem si ještě hezky zalítal, a zároveň i přepnul v hlavě :)

Jinak musím říct, že jsem měl hlavně respekt k okolním podmínkám, na jedné straně stromy, na druhé ďura, na třetí stromy v ďuře, a jen na jedné se dalo v pohodě lítat bez obav. Jedině tam bych si mohl v případě splachováku sebrat éro jen tak ze země, a nebo jen z malého stromu. A k tomu ještě aj spousta příběhů o hasičských žebřících :) Tak proto i ty trošku větší vypínací výšky...

Když to zhodnotím celkově, tak klobouk dolů - fajn zorganizovaná férová soutěž, přátelská klubová atmosféra a všichni kolem fajn lidi, co je tahle kategorie baví. Mně 2.5 metrovky taky jen tak neomrzí. Lítání je s menšíma 2.5m érama moc fajn, a nejsou na pořádání soutěží na pořadatele kladeny takové nároky na plochu, jako třeba při F5J.

Jsem moc rád, že jsme se k Vám na Dino konečně s Rendou podívali. Aleši, Petře, a slečno "Alešová" ;) Díky za moc fajn organizaci soutěže!

Tady přidávám ještě odkaz na pár foteček, co Reny zmáčknul mezi lítáním.
montymodel.rajce.idnes.cz/F5J-100_RCEV_2016-05-22_Dino/
Poslední změna: 23. kvě 2016 16:46 uživatelem Radek Novotny.

Více
23. kvě 2016 17:49 #16852 od Aleš Krátký

Více
24. kvě 2016 06:10 #16853 od Petr Koláska

Radek Novotny napsal:
Jinak musím říct, že jsem měl hlavně respekt k okolním podmínkám, na jedné straně stromy, na druhé ďura, na třetí stromy v ďuře, a jen na jedné se dalo v pohodě lítat bez obav.

Ne nadarmo tomu letišti přezdíváme občas "letadlová loď" :lol: Přistání mimo plochu je vysoce riziková záležitost :) Ale je to zase fajn na tréning nervů -zalítáš tady, zalítáš všude... Bořetické meruňky už potom nejsou tak ďábelské :D
Ale zase taková katastofa to není, i z díry dole se dá letadlo odnést bez poškození, je tam louka - průšvih jsou jen ty stromy v ďuře na kratší straně dráhy a u cesty, těm je potřeba se vyhýbat :whistle:

A jinak, Alešku, ten anemometr měl jen 4 metry :D :D

Vygenerováno za 0.340 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám