× Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

lightbulb F5J LMK Plzeň 4.6.2016

Více
09. kvě 2016 10:31 - 02. čen 2016 12:23 #16794 od Robert Jicha
Ahoj, níže zasílám pozvánku a propozive na F5J v Plzni dne 4.6.2016.

Za pořadatele, Robert Jícha

Update:

Podle poctu prihlasenych to vypada na 7 kol bez finale. Mam sest startovist, takze dve rundy. Snad nam na tech ctrnact startu vyjde pocasi :-).

Robert

Soubor přílohy:

Název souboru: Propozices...2016.pdf
Velikost souboru:142 kB
Přílohy:
Poslední změna: 02. čen 2016 12:23 uživatelem Robert Jicha.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
09. kvě 2016 10:33 #16795 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Ahoj,
přihlášky tedy nechceš? v propozicích to není uvedeno.

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
09. kvě 2016 15:25 #16801 od Robert Jicha
Odpověděl Robert Jicha pro téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Chci, psal jsem ti mail. Diky

Více
09. kvě 2016 17:10 #16804 od Aleš Krátký

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
02. čen 2016 06:25 #16883 od Rudolf Rada
Odpověděl Rudolf Rada pro téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Tak podle přihlášených bych si to dovolil nazvat: "Otevřený přebor ústeckého kraje s drobnou pražskou účastí, konaný v Plzni" :)

"létat je tak snadné....ale padat je snažší"

Více
02. čen 2016 10:38 #16884 od Mirek Kotula
Odpověděl Mirek Kotula pro téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Rudo, ač nerad, musím se z Vaší soutěže odhlásit.

Včera jsem byl potrénovat a hned při prvním startu asi tři až pět vteřin po odhození modelu, vyjely na křídle klapky nahoru, křidýlka dolů a výškovka potlačeno. Éro šlo sestupně dolů, tak jsem vypnul motor a to pokračovalo pod úhlem asi tak šedesáti stupňů do země, vůbec nereagovalo na páčkování a že jsem páčkoval. Je z toho docela poškozený trup, trochu křídlo, tak mám co opravovat.
Hned po přistání jsem model vypnul a zapnul a provedl zkoušku, všechno fungovalo, tak jak má. Doma jsem vymontoval motor, régl i přijímač a nenašel jsem na pohled žádné mechanické poškození ani žádnou začernalou součástku. Na letišti jsem byl sám, tak že jsem událost neměl s kým zkonzultovat.
Ví někdo, co se mohlo přihodit? Já nemám ani tušení. Jediné co mě napadlo, je vyměnit přijímač a régl.

Více
02. čen 2016 10:51 #16885 od Aleš Krátký
Hele to by mohlo být to,že někde ve spojkách serv (třeba mezi křídlem a trupem, nebo u příjmače) ti může někde trčet jeden pouhý vlas z kabelu, a ten ti vyzkratuje celý příjmač. Po pádu nebo rozpojení ho nenajdeš.
Taky jsem se s tím setkal.

Více
02. čen 2016 10:57 #16886 od Rudolf Rada
Odpověděl Rudolf Rada pro téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Ahoj Míro,
to je opravdu smutné.

Něco téměř podobného se vloni přihodilo Jardovi. Nakonec odhalil že měl při startu přepnutý modul (Jeti v rádiu Futaba) do režimu bez vysílání (nebo snížený výkon, či co), takže na krátkou vzdálenost funkce OK ale po pár vteřinách od startu naskočil Failsave, vyjely klapky, éro z přebytku rychlosti udělalo půlpřemet a skončilo na zemi. Ovládání také bez reakcí.

"létat je tak snadné....ale padat je snažší"

Více
02. čen 2016 12:19 #16887 od Ivan Horejsi
Odpověděl Ivan Horejsi pro téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Michal Cerny pro nas napsal dva clanky o digitalnim spojeni na 2,4. Mimoradne zajimave a není vylouceno, ze by tam mohl byt Tvuj problém.
Budou v nasem Zpravodaji, v nejblizsi době.
Priznam se, ze jsem je cetl jako detektivku. Neznal jsem zcela zasadni věci a obavam se, ze jsem spis pravidlo nez výjimka.

Více
02. čen 2016 12:25 #16888 od Robert Jicha
Odpověděl Robert Jicha pro téma F5J LMK Plzeň 4.6.2016
Podle poctu prihlasenych to vypada na 7 kol bez finale. Mam sest startovist, takze dve rundy. Snad nam na tech ctrnact startu vyjde pocasi :-).

Robert

Vygenerováno za 0.386 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám