× Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

file RCEV Chomutov č.660, 11.6.-12.6.

Více
10. čen 2016 08:35 #16942 od Mirek Kotula
Můžeme si dát 12-15 kol a lítat se může i v neděli, páč v neděli pršet nebude. By jsem v kostele. Takto by se přebor dostal úplně do jiné třídy, že ano. Pršet má jen podle Windguru a to i v sobotu, dle ostatních, ale pršet nemá ani v sobotu ani v neděli.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
10. čen 2016 10:30 #16943 od Ivan Horejsi
Radku, tak ale prosim rict. Musíme se bud zaridit na prenocovani nebo ne.
V patek v poledne by se to uz menit nemelo.

Více
10. čen 2016 12:18 #16944 od Petr Dušek

Mirek Kotula napsal: ...dle ostatních, ale pršet nemá ani v sobotu ani v neděli.

Medard, Aladin i Windguru ukazují na neděli srážky, stejně tak předpověď ČHMÚ pro Ústecký kraj, já doufám že už se nic nemění a ředitel nebude odvolávat co odvolal...

Více
12. čen 2016 17:10 #16955 od Aleš Krátký

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
13. čen 2016 08:11 #16956 od Aleš Krátký

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
13. čen 2016 08:51 #16957 od Rudolf Rada
Poděkování celému organizačnímu teamu LMK Chomutov v čele s Radkem Novotným. Nebýt přestávek kvůli přeprškám, tak by to bylo dokonalé. Já osobně nemám proti 5ti minutovým rozestupům letů žádnou připomínku, dá se to s prstem v nose.

Ještě si dovolím drobné doplnění k článku. Kolize nebyla jen jedna, minimálně vím ještě o jedné a taky to byl Radek Janovský, tentokrát s Jirkou Mihulkou při společném kroužení v termice. Radek to odnesl zásekem až po nosník, Jirka měl odřenou barvu na náběžce :-)

Mojí kolizi s Radkem beru 100% na sebe. Dle poletového šetření jsem ho po startu podlétl a o odtokovku jeho ucha si ustřelil motýla. Blbost, ale šlo to strašně rychle.

"létat je tak snadné....ale padat je snažší"

Více
13. čen 2016 09:03 #16958 od Petr Dušek
Pokud narážka ke konci článku je na mne, tak mohu zodpovědně slíbit, že o pořádání případného MČR RCEV v roce 2017 se ucházet nebudeme! B)

Více
13. čen 2016 09:31 #16959 od Rudolf Rada
Odkaz na Rajče naší fotografky Lenky:
nikon2013.rajce.idnes.cz/Soutez_11.6.2016_v_LMK_Chomutov/

"létat je tak snadné....ale padat je snažší"

Více
13. čen 2016 09:47 - 13. čen 2016 10:00 #16960 od Radek Novotny
LENKA IS BEST :)

K tý hromadě fotek od Lenky přidávám ještě i naši malou hromádku...
montymodel.rajce.idnes.cz/F5J-100_RCEV_2...11_Chomutov_mistrak/
Poslední změna: 13. čen 2016 10:00 uživatelem Radek Novotny.

Více
13. čen 2016 10:36 #16961 od Ivan Horejsi
V první rade velky DIKEC hlavne Radkovi a Kocourovi. Pohoda.
V druhé rade obdiv Ludkovi. Kdo neumi cumi.

Taky jsem to jednou nestihnul ale nejak to neprozivam tak jsem o tom ani nemluvil. Letel jsem v poslední skupine a hned v první.
Asi by se mi libilo, kdyby se verejnosti ohlasovalo alespoň "X-kolo, Y skupina". Nebo ještě lip věšelo na nejakou velkou nástěnku. Ten rozpis ctu během zavodu asi tak stokrát a musim se furt koukat, kdo zrovna leti abych nezmeskal. Je to taky ovšem "stav umerny veku".

Rudo, za srazku muze zasadne ten, komu se nic nestane :-)

Vygenerováno za 0.316 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám