× Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

file RCEV Dino 2

Více
16. čen 2016 22:55 #16970 od Aleš Krátký
RCEV Dino 2 vytvořil uživatel Aleš Krátký

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
25. čen 2016 16:18 #17013 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma RCEV Dino 2

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
26. čen 2016 16:21 #17015 od Aleš Krátký

Více
26. čen 2016 17:41 #17017 od Aleš Krátký

Více
27. čen 2016 06:30 - 27. čen 2016 06:39 #17021 od Petr Koláska
Odpověděl Petr Koláska pro téma RCEV Dino 2
Hezké počtení, Alešku :)

Jinak ještě doplním - já tím stromem neprolétal, já tam zcela plánovaně parkoval :whistle: Se už blížil konec, tak jsem si řekl zaparkuješ, abys nepřelétal.... hele, ten strom je fajn, tam by to šlo.... :whistle: :D :D

No dobře, no, samozřejmě, že strom v plánu nebyl, tedy byl, ale figuroval v něm o dobrých 10 metrů dále než se skutečně nacházel. Trošku mě to překvapilo, co si budeme nalhávat..... :lol: Naštěstí se letadlo nerozhodlo ve větvích přenocovat, ale způsobně se poroučelo k zemi.... lepší lepit gondolu, než nohu - na ty stormy se totiž fakt blbě leze. A aspoň tu gondolu po opravách typu hrk frk konečně opravím pořádně :whistle:

Jinak bych ještě dodatečně rád poděkoval našemu členovi Marku Sobaniecovi (známý taky jako MSOB) za zapůjčení centrály, ve které jsme kvůli ušetření oněch 5 vzrostlých stromů spálili pár fritovaných dinosaurů, a osobně taky Frantovi Odehnalovi, jehož zapůjčený náhradní motor mě umožnil dolétat poslední dvě kola. Můj originální měl po nezdařeném parkingu na stromě "lehce" porušenou geometrickou souměrnost osy. Nejspíš za to může ne zrovna vybíravý kontakt s podložím naší plochy :whistle:
Poslední změna: 27. čen 2016 06:39 uživatelem Petr Koláska.

Vygenerováno za 0.259 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám