× Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

file 28.4. 2019 - RCEP, Náměšť nad Oslavou

Více
05. dub 2019 11:19 - 05. dub 2019 14:06 #21604 od Pavel Hloušek
prosím o otevření přihlášek
stoupak.cz/souteze/kalendar-soutezi/deta...ep-namestske-elektry

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

Přílohy:
Poslední změna: 05. dub 2019 14:06 uživatelem Pavel Hloušek.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Více
05. dub 2019 13:19 #21607 od Aleš Krátký
Přihlášky otevřeny

stoupak.cz/sorgair/index.php?id=13

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
14. dub 2019 06:10 #21654 od Pavel Hloušek
Info pro přespolní účastníky. Máme přislíbeno, že ze soboty na neděli bude opět možnost přespat v DDM Náměšť na vlastních matracích. Takže ti kteří pojedou ze sobotní RCEO v Třebíči, nebo z jiné akce a budou chtít tuto možnost využít, napište. Stejně tak platí možnost přenocování na place pro karavany a stany. Pozor, na place je přísný zákaz zakládat ohniště!

Více
28. dub 2019 14:34 #21682 od Pavel Hloušek
Soutěž je za námi. Z původně 13 přihlášených soutěžících nakonec k soutěži nastoupilo jen šest. Ostravská výprava se omluvila včera, Pepa Nečas dnes ráno. Na nástupu nás ještě v čerstvém větru okolo 9 m/s stálo deset, Po rozhodnutí a ujištění, že lítat se bude a že skutečně nejde o vtip odpadli dalši čtyři piloti ultralehoušů. Martin naložil svého Pika na cca 2,5 kg, což zaručilo nejen 3 plné časy ze čtyř, ale také výrazný rozdíl mezi vypínací a F5J výškou, takže v prvním a třetím kole byl přes 190 m. Nastaveno měl 170 m. Tonda lítal taky s Pikem, ostatní měli éra vlastní konstrukce o rozpětí okolo 2,5 m.

Přílohy:

Více
28. dub 2019 18:24 #21687 od Martin Veleba
Doplním Pavla, můj i Tondův Pike Dynamic 1625 g byl naložen na 2167g. I tak to chtělo ještě víc, proti větru se mu moc nechtělo. Letěl jsem vždy na plný plyn co nejdále proti větru a tam se snažil za lesíkem traverzovat. Nastavená vypínací výška 170 m se ukázala jako příliš vysoká, když v prvním letu jsem naletěl krásný stoupák, ale bohužel 193,4 m výška, takže jsem musel opakovat. To samé se mi stalo ve třetím letu, kdy výška byla 192,9 m. Ale byl to dobrý trénink na příští týden do Hořic (Chotče), 10 min bych ve všech třech letech naletěl. Jen poznámku, loni v Hořicích foukalo daleko víc.

Vygenerováno za 0.285 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám