file Nový výškoměr

Více
02. bře 2013 17:13 #9029 od Radek Novotny
Odpověděl Radek Novotny pro téma Re: Nový výškoměr
Jak je to s výškovou telemetrií v pravidlech F5J? Není to zakázané?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
02. bře 2013 18:00 #9030 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma Re: Nový výškoměr
tak pokud myslis vario a jine veci (prime zobrazeni vysky na display RC) tak ano.
jedine co je povolene je snad palubni napeti ?

predpokladam,ze to nejak pujde "vypnout" :-D

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
02. bře 2013 19:40 #9031 od Jozef Rodina
Odpověděl Jozef Rodina pro téma Re: Nový výškoměr
Co sa tyka sutazi ktore sa budu riadit presne podla F5J FAI, tu sa bude musiet pouzivat len FAI firmware. Tento bude podporovat len to co je predpisane v pravidlach a upresneniach pre vyrobcov vyskomerov. Takto to bolo aj v pripade Altis v3 a takto to bude samozrejme aj Altis v4.

Více
02. bře 2013 20:15 #9032 od Jiří Kotrba
Odpověděl Jiří Kotrba pro téma Re: Nový výškoměr
Dobrý večer p.Rodina, vidím že jste online , mám k Vám 3 otázky :
- bude mít Aerobtec v ČR zastoupení ( servis a.t. p.)
-bude mít Altis v4 opět všechny FW a FM zazipované ? ( převážně se zipují velké objemné
soubory ( na př. skripta ).
- připravujete další rozšířenou verzi Manuálu Altis v3 ? Okno " Nástroje - Nastavení Altis v3 "
pro různé varianty soutěží. ?
Přílohy:

Více
02. bře 2013 20:35 #9033 od Aleš Krátký
promin trosku mimo tema,ale co to mas za daidala v priloze?

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
03. bře 2013 09:55 #9034 od Jozef Rodina
Odpověděl Jozef Rodina pro téma Re: Nový výškoměr
Dobry den Pan Kotrba,

- Zastupenie mame a je nim firma Horejsi model.
- Ano distribucia bude v zip formate.
- Ano pripravuje sa spolu so zmenou sposobu nastavovania vyskomerov v aplikacii pomocou obrazkoveho "Wizzardu", ktory krok za krokom prevedie pouzivatela nastavenim jeho vyskomeru. Toto by malo pouzivatelom vyrazne ulahcit nastavenia vyskomeru.

Více
03. bře 2013 16:29 #9035 od Jiří Kotrba
Odpověděl Jiří Kotrba pro téma Re: Nový výškoměr
Dík za info p.Rodina, já vím , pan Hořejší je dovozcem Altis v3, včetně kompletních
komponentů, nebo např. EagleTree ( E-logger a.t.p.) , ale já jsem měl na mysli servisní
podporu, opravy ( na př. poškození sondy Altis způsobené acupakem).
P.S. Pro Aleše : mám Daidala 2,3m , jsou to házedlové ocasky ( a la Notos ) ale směrovka
není nasazená uprostřed ( to je pro kruhový hod ) - ale níž - a spodní část je trochu
zesílená jako ostruha.Dotaz : co dělá Boreas ?
Přílohy:

Více
03. bře 2013 17:00 #9036 od Ivan Horejsi
Odpověděl Ivan Horejsi pro téma Re: Nový výškoměr
Pokud koupite Altis u nas, zaruku musime resit ze zakona do 30 dnu. Ale s poruchami dosud nebyl problem. Navic - firma AerobTec je velmi solidni partner.

Více
03. bře 2013 17:33 #9037 od Aleš Krátký
Jiří : jo,tak to mam na daidalovi stejne.
boreas ceka na novy trup :)

jinak zpet k tematu.dneska jsem byl zkouset svuj novy altis V3 na stopalce .. je to jine litani, dobre,fajne :) ale 2* se mi stalo,ze na zemi vypipal 0,0,0 :( musim to prozkoumat :)

Více
03. bře 2013 18:13 - 03. bře 2013 18:14 #9039 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma Re: Nový výškoměr

Aleš Krátký napsal: Jiří : jo,tak to mam na daidalovi stejne.
boreas ceka na novy trup :)

jinak zpet k tematu.dneska jsem byl zkouset svuj novy altis V3 na stopalce .. je to jine litani, dobre,fajne :) ale 2* se mi stalo,ze na zemi vypipal 0,0,0 :( musim to prozkoumat :)

Tohle je někdy chyba softu vysílače - při přepnutí režimu ti "brnkne" do motoru atd. Ani to nemusí stačit na skutečné zapnutí motoru, ale pokud máš fw s restartem, tak ti to udělá nulu. Ale mělo by to být vidět v grafu v počítači, už jsem to u někoho na soutěži s povoleným restartem viděl v reálu. Tohle doporučuji důkladně otestovat, pokud se pro 100palce povolí restart, tak se to může dít (u FAI FW není problém). V tomto bych ale byl na soutěži nekompromisní - pokud někdo chce využít restart, tak je prostě jeho věc, aby mu vše fungovalo dobře a výškoměr naopak musí nekompromisně hlásit každou odchylku.
Poslední změna: 03. bře 2013 18:14 uživatelem Tomas Hruby.

Vygenerováno za 0.391 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám