Jirko, Jardo, díky za inspirující fotky.
Sagittu jsem měl, ale to jsem ještě neuměl létat, tak jsem si jim moc neužil

. Ale plánek na novou, elektrickou, už taky nějaký ten rok "oslintávám".
S brzdícími štíty (ne s centrálním, to mi přijde ošklivé, ale třeba Allegro s tím létá naprosto bez problémů, asi to chce dlouhý trup a ne motýla) jsem měl dva větroně a nedám na ně dopustit, alespoň co se chování modelu a regulace odporu týká. Ten problém je jinde - v přistávání, takže dokud se bude hodnotit přesné přistávání na cíl, je třeba mít křídla co "nejrovnější" a tudíž se bez křidélek obejít nelze. Ale s ušatým modelem v termice se létá mnohem příjemněji a křídlo bez mechanizace má určitě menší odpor. Navíc k většímu vzepětí čistého křídla patří větší směrovka, chci udělat takovou tu Drelovu, štíhlou a protaženou pod trup, takže plocha brzd bude v podstatě stejná jako u štítu. A ani ta náročnost mi nepřijde nějak extrémní, prostě dvě směrovky

.
A že se to nepoužívá? Podle mě na to není aplikace. Kde se přistává na cíl, je potřeba rovné křídlo a tudíž křidélka. Dříve, v éře jednoduchých rádií a ušatých větronů to zase nešlo z technických důvodů. Ale nechci to hájit, dokud jsem to nevyzkoušel, ale technický nebo aerodynamický důvod proti zatím nemám. Počkejte si

. A ještě jednou děkuji moc za konzultaci.
H.