Vážení kolegové, jak jste již pravděpodobně zaznamenali, díky Aleši Krátkému se blíží do finální podoby program pro organizaci soutěží RC modelů, resp. RC větroňů.
Součástí programu bude i základní databáze soutěžících – v tomto případě společná pro kategorie RCEJ a RCEK. Na základě informací z loňské sezóny jsem vytvořil první verzi této databáze a v příloze ji předkládám k nahlédnutí.
Prosím vás o kontrolu uvedených údajů – jméno, klub, licence, pásmo/kanál, věková kategorie. Pokud narazíte na chybu, nebo chybějící údaj, či vůbec chybějícího závodníka, pošlete mi prosím tyto údaje mailem (
petr.dusek@atlas.cz
), abych je mohl doplnit. Přiznám se, že zejména z moravské strany mám trochu mezery...
U kanálů uvádějte zatím pouze 1 (preferovaný) kanál, zdá se, že algoritmus rozlosování soutěže si s tím poradí, také rozšiřující se využívání pásma 2,4GHz tomu napomáhá.
Obdobnou výzvu rozesílám mailem, ale můj adresář jistě neobsahuje adresy všech lidí, kterých by se to mohlo týkat.
[attachment=0:1xs8pxb2]<!-- ia0 -->RCEJ-RCEK_seznam_soutěžících.pdf<!-- ia0 -->[/attachment:1xs8pxb2]
Doplněno 9.4.: Seznam je aktualizován, ještě počkám do pondělí (12.4.) potom zadám seznam do programu a pošlu Alešovi.
Aktualizováno 14.4.