file Existuje žebříček F5J za r. 2014????

Více
08. lis 2014 12:33 #13936 od Petr Dušek

Tomas Hruby napsal: Pokud by nějaký dobrodinec vyštrachal výsledky z Plzně...

Co třeba zkusit pořadatele? V kalendáři máš mail i telefon ;) .

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
08. lis 2014 13:00 - 08. lis 2014 15:27 #13938 od Tomas Hruby
Mail je už odeslán, odhaduji ale,že to mohlo být zasláno na soutěžící (já tam nebyl) a tak se ptám i tady, ať není zbytečná prodleva v případě, že je Robert někdy mimo.
Už bych žebříček docela rád "dorazil" :-)

EDIT - tak už je jasno, ona soutěž nakonec nebyla. Zaznamenal jsem její posun spojení s RCEK, ale uteklo mi, že nakonec kvůli počasí nebylo nic.
Tak fajn, tím jsou podklady snad komplet, zkusím to večer doladit a pak se to může zveřejnit.
Poslední změna: 08. lis 2014 15:27 uživatelem Tomas Hruby.

Více
09. lis 2014 14:49 - 09. lis 2014 16:45 #13949 od Tomas Hruby
Tady je VELMI neoficiální žebříček F5J 2014. Budu ještě kontrolovat a musím si ověřit, jak to bude s juniory (vesměs nemají splněn počet 3 soutěží). Nicméně uvítám, pokud se ozvou ti, kterým se u jejich výsledků něco nezdá a dále když mi nahlásíte svá jména klubů.
Troufám si každopádně gratulovat Radkovi Malčíkovi, u něj je změna pořadí podle mne vyloučena. U ostatních s tím proti stoupáku zamíchalo korektní napárování FAI licencí u Bořetic a občas i jiných akcí, vypadá to na následující pořadí:
1. Radek Malčík
2. Vlastimil Vostřel
3. Stanislav Perkovič

JInak je docela zajímavé, jak s tím míchá preference zahraničních akcí, například otec a syn Valentovi měli v tomto roce soutěží možná nejvíc ze všech, ale k mému překvapení jen dvě byly v ČR, takže v žebříčku nic moc, Martin Hrubý má také dva celkem slušné výsledky venku, ale doma jen jeden normální zápis, zato dva "výbuchy", kdy nedokončil. U Malča týmu byl v Eurotour také překvapivě nejlepší otec Zdeněk, ale na domácích akcích je to jinak atd. To jsou ale ta "F5J specifika" :-)
Poslední změna: 09. lis 2014 16:45 uživatelem Tomas Hruby.

Více
09. lis 2014 16:16 #13951 od Petr Dušek

Tomas Hruby napsal: ...uvítám, ... když mi nahlásíte svá jména klubů.

svazmodelaru.cz/new_smcr/kluby.htm

Více
09. lis 2014 16:23 - 09. lis 2014 19:07 #13953 od Tomas Hruby
Dík, tahle tabulka mi utekla a první sloupec se bude pěkně identifikovat podle licencí :-)

EDIT - připojena nová tabulka (stará smazána). Doplněna valná většina klubů, opravena chyba u P. Vorálka - omlouvám se (na první místa nemá vliv)
Poslední změna: 09. lis 2014 19:07 uživatelem Tomas Hruby.

Více
09. lis 2014 19:06 #13956 od Tomas Hruby
Ještě jedna oprava (opět bez vlivu na TOP10), tím jsem snad hotov s evidentními přehlédnutími, případné další chyby už budou nějaké "záludnější chyby". Snad toho nebude moc...
Přílohy:

Více
09. lis 2014 19:42 #13957 od Aleš Krátký

Tomas Hruby napsal: Ještě jedna oprava (opět bez vlivu na TOP10), tím jsem snad hotov s evidentními přehlédnutími, případné další chyby už budou nějaké "záludnější chyby". Snad toho nebude moc...

chyba v att. přejmenuj ho a nahrej znova pls.

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
09. lis 2014 21:08 - 09. lis 2014 21:08 #13958 od Tomas Hruby
znovu

EDIT - jo, teď to otevřu.
Přílohy:
Poslední změna: 09. lis 2014 21:08 uživatelem Tomas Hruby.

Vygenerováno za 0.322 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám