file Pravidla pro RCEK na rok 2013

Více
04. pro 2011 09:36 #6144 od Radek Novotny
RCEJ v 2012 jsou 3x Horní Branná, 1x Valašské Klobouky, 1x Stará Paka... Tam by stačilo nějak demotivovat Jardu von Branná, né...? ;)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
04. pro 2011 10:35 #6145 od Jiří Veselovský

Tomas Brodsky napsal: Pane Veselovsky, tentokrat mi to uz neda. Vzhledem k tomu ze jste nas do poradani MCR RCEJ navezl vy, jsou vase komentare ohledne letani kategorie RCEJ na Vsetine ci kdekoliv jinde celkem usmevne.

Tak na vysvětlenou, protože mě ani ve snu nenapadlo, že někdo vezme vážně, že bych někomu odpojoval internet. :D :D :D :D :D :D
Že jsem vás "navezl" do pořádání mistráku pro plechovky bylo asi proto, že vaše lokalita byla jedna z mála, kde se ještě plechovkyy lítaly a Erik mi slíbil, že to vezme na pořad vaší schůze. Proč přijít o vrcholnou soutěž, navíc dotovanou, že? :roll: Pokud by to u vás neprošlo, tak by holt mistrák nebyl a život by šel dál. Nakonec i pro váš klub to mělo velmi pozitivní dopad, viz reakce v místním médiu.
Doufám, že toto vysvětlení stačí, protože mě to docela vysílilo. ;)

Více
04. pro 2011 11:59 #6146 od Tomáš Brodský

Jiří Veselovský napsal: ... Proč přijít o vrcholnou soutěž, navíc dotovanou, že? ...

Pokud si nekdo mysli, ze poradani MCR je vydelecny podnik, tak smele do toho.
Dotace nam nepokryla zdaleka vsechny naklady.

Více
04. pro 2011 13:29 #6147 od Petr Lokvenc

Tomas Brodsky napsal: Pokud si nekdo mysli, ze poradani MCR je vydelecny podnik, tak smele do toho.
Dotace nam nepokryla zdaleka vsechny naklady.

Jen "lehká" poznámečka, doplněná prosbou o nekamenování ;) . MČR skutečně není výdělečným podnikem, nakonec to ani není jeho smyslem. Nemusí být ale ani prodělečné. Dotace spolehlivě pokryje náklady na cesťák předsedy JURY ze Svazu, ceny se vejdou do soutěžních vkladů a ostatní požadatelé jsou snad modeláři, kteří to berou jako součást svého koníčka bez nárokování fnanční odměny - alespoň v našem klubu to tak je.

Více
29. kvě 2012 06:19 #7177 od Aleš Krátký
na EC v madarsku se predbezne dohodly pravidla ohledne motoru na pristi rok,a bylo by asi vice nez zadouci mit narodni ruku v ruce s temi evropskymi. jedine omezeni zustava rozmer statoru : vice zde : Eurocup pravidla 2013

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

• Martin Drápal
  • Návštěvník
  • Návštěvník
05. čen 2012 12:56 #7366 od Martin Drápal
Odpověděl Martin Drápal pro téma Pravidla pro RCEK na rok 2013
Velmi zajímavý názor o tom, jestli měnit či neměnit pravidla RC-EK a taky proč jseou někteří pro změnu a někteří ne je na http://www.ikarus-ostrava.com/

Více
05. čen 2012 12:59 #7367 od Aleš Krátký
jj cetl jsem.
pohled z druhe strany pro zmenu

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
05. čen 2012 13:20 #7369 od Petr Dušek
Pěkný článek, jen poznámka či prosba pro tvůrce webu LMK Ikarus - pokud sem někdo chodí - text modrým písmem na šedomodrých mracích, to je opravdu pomsta na všech čtenářích ;) .

Více
06. pro 2012 09:05 #8578 od Jan Kubica
Je pravda, že z pravidel RCEK vypadla "obchodní síť" a zůstaly jen rozměry motoru? Dík, H.

"Stoupáme?"
"Ne! Naopak! Klesáme!"
"Je to ještě horší, pane Smithi! Padáme!"
(Jules Verne, Tajuplný ostrov)

Více
06. pro 2012 09:36 #8579 od Jaroslav Nezhyba

Vygenerováno za 0.356 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám