file RCEK motory v chine ?

Více
02. kvě 2012 14:19 #6947 od Bohuslav Reichard

Jaroslav Nezhyba napsal: Předpokládám,že bude hořet ještě častěji.....to kv 2499 ??? na vrtuli 10x6 bude asi k nepoužití....a menší tam nesmí...asi to bude do Stoupáku pěkná kačenka....to Bohouš-kdo to prosím ,bude testovat ?

Jardo žádná kachna-podívej se na jejich stránky,mají to tam jako novinku.Dan to přines s tím,že to můžu zničit.Pravděpodobně se povedlo .Další vám řeknu až se mi podaří vyvětrat dílnu.
Radku adresa na montymodel platí?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
02. kvě 2012 14:42 #6948 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma RCEK motory v chine ?
vyvětrat dílnu :-D takže zážeh byl úspěšný koukám :)

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
02. kvě 2012 14:46 #6950 od Jaroslav Nezhyba
Odpověděl Jaroslav Nezhyba pro téma RCEK motory v chine ?
Takže moje předpověď byla na 99 % úspěšná? Tady jde o to,že na tak vysoké kv nemůžeš použít vrtulku 10x6....zkoušeli jsme motory v kv kolem 2300 a výše-všechny shořely...vrtule byly 10x6 RFM a 2S lipolky....jedině,kdyby se změnila pravidla RCEK a byla povolena menší vrtulka,pak by asi vedla cesta na vyšší kv...můžeš popsat průběh testu v dílně ?....ta vůně zavanula až do Jeseníků-fouká jižní vítr...

Více
02. kvě 2012 19:41 #6952 od Bohuslav Reichard
Motor vydržel,odešel reg.SPIN 33.Začíná tady být standadem metoda "Radim" a jájsem se tím skoro řídil taky.Baterka Thun.Power G6 65C 1300 po 10min. napětí 8,4 ,vrtule 10"/5,5".Po 10 sec. 8700ot,32A .teplota pláště motoru byla 54st.Po 20sec. se ze sestavy začalo silně kouřit ,zastavit se to dalo jenom rozpojením baterky akdyž jsem namířil teploměr na motor tak teplota pláště byla 73st.Neměl jsem vysilač tak jsem to všechno startoval servotesterem.Když jsem to vydýchal ,dal si kafe a zašel znova do dílny tak jsem použil nejspolehlivější metodu a všechno jsem očichal a motor byl vpořádku.Zapojil jsem ho na Dualsky 30 a při spuštění si reg.asi po 5ti sec.docela hlasitě odfouk obláček bílého dýmu.Zítra zapojím spína 66 a uvidím jestli motor nebo spin a nebo já.

Více
02. kvě 2012 21:34 #6954 od Radek Novotny
Odpověděl Radek Novotny pro téma RCEK motory v chine ?
... tohle je lepsi nez serialy na Prime... hihihi... :D

Více
04. kvě 2012 18:34 #6979 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma RCEK motory v chine ?
Ono zase na druhé straně 75 st C za 20s není taková tragédie... Je jen otázkou, zda byla při testu extrémní smůla na regulátory anebo je někde načaté vinutí, nicméně pokud by se regl vychytal, tak by to bylo do nějakého modelu do klidu docela zajímavé.

Spíš si každý musí rozmyslet, zda to stojí za tu námahu a riziko, že motor "skápne" v nejnevhodnější možnou chvíli...

Více
09. kvě 2012 07:23 #7034 od Bohumil Janák
Odpověděl Bohumil Janák pro téma RCEK motory v chine ?

Petr Dušek napsal:

Bohumil Janák napsal: Ahoj,jen bych se prosím tě rád zeptal,za jak dlouho ti přišla zásilka z toho obchodu?
Dík Boban ;)

Od objednávky přesně 17 dní, vzhledem k nízké ceně samozřejmě bez cla a DPH.

Tak mě to přišlo 13 dní po objednání.Super.
Boban ;)

Více
10. kvě 2012 19:24 #7062 od Bohumil Janák
Tak jsem odzkoušel tento motor:
C2830-C KV1400
https://www.leaderhobby.com/product.asp ... 4001225276
vrtule 10/8"GR na trámci 40mm.2čl.LiPol v pohodě s modelem 1000g stoupá asi 30°,asi.Zkusil jsem 3čl.LiPol a motor zhořel.
Má dobré magnety,silné,ale bohužel nevydržel to s 3článkem :mrgreen: .Na 2čl LiPol je OK.
Boban ;)

Více
10. kvě 2012 19:36 #7063 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma RCEK motory v chine ?
Moc tedy nechápu, co to dělá v threadu RCEK, když je to už podle označení o poznání větší...
A když už je to nesoutěžní, tak celkem není důvod nepoužít tříčlánek, jen bude pro 3s zkrátka vrtule třeba jen 9x6 a podstatně narostou otáčky - běžný postup ;)

Více
11. kvě 2012 06:53 #7067 od Bohumil Janák
Chápu,že to sem nepatří.Jen jsem se chtěl podělit o to,že vrtule 10/8"Gr. a 3čl. spolu s tím motorem nekamarádí. ;)
Boban ;)

Vygenerováno za 0.444 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám